Varaukset ja lisätiedot
puh. 040 527 8230 - Helena Pirinen

Kukkaterapia

Kukkaterapiasta on apua kun tuntuu, että voimat ovat lopussa ja ahdistaa. Muutostakin kaipaisi elämään tai sitä vahvistusta sen tekemiseen. . Tilanteen ratkaisemiseksi on monta tietä ja Kukkatipat voivat olla yksi auttajista. Ei niin, että tippojen nauttiminen olisi taikakonsti ongelmien häviämiseen. Tipoista voi sen sijaan saada sysäyksen ratkaista ongelman ratkaisuun. Kukkatippojen energiat antavat muutosvoimaa ja se avaa mielenlukkoja.

Kukkaterapian keksijä on englantilainen lääkäri Edward Bach (1886-1936). Parannettuaan itsensä vaikeasta syövästä kiinnostus vaihtoehtoisia hoitomuotoja kohtaan heräsi. Bach otti elämäntyökseen etsiä kasveja, jotka saisivat ihmiset käsittelemään negatiivisia tunnetiloja ja välttämään siten sairastumisen.

Kukkatippojen raaka-aineena on luonnonmukaiset kasvit. Valmistusmenetelmänä on keitto- ja aurinkomenetelmä. Bachin kukkatipoista löytyy 38 eri uutetta mielen tason eri ongelmiin. Uutteet voivat antaa väsyneelle mielelle voimaa, masentuneelle iloa ja lievittämään tuskaista oloa. Se on homeopatian kaltainen värähtelylääketieteeseen perustuva hoitomuoto.

Kukkatipoja käytetään erityisesti Englannissa ja Saksassa. Niistä on apua mm. onnettomuuksiin, traumoihin, paniikkikohtauksissa ja kaikenlaisissa akuuteissa tilanteissa.

Kukkaterapia konsultaatiossa tehdään haastattelun perusteella jokaiselle oma kukkauute. Uutetta nautitaan päivittäin muutama tippa noin kuukauden ajan.

Hinta on 35 € / haastattelu ja uutepullo mukaan.